Shop

Wil je het Handboek Kantoorspelletjes online bestellen? Klik dan hier!

Heb je wel eens meegemaakt dat je te vroeg kwam of wat te laat wegging? Had je daar dan ook zo'n slecht gevoel over? Voorkom dit soort risico's met deze Friko en De Wit Kantoorklok. Om verwarring te voorkomen zijn alleen de 9 en de 5 aangegeven.Klik hier voor een uitvergroting

De klok heeft een doorsnede van maar liefst 28 cm (incl. rand) en is radiografisch gestuurd, hetgeen betekent dat je hem niet handmatig hoeft in te stellen, dit gebeurt automatisch. Een batterijtje zit er al in. De klok kost 19,95 inclusief verzendkosten.

Wilt u en of meerdere klokken bestellen? Stuurt u ons dan een email met het aantal klokken dat u wilt bestellen en uw naam en adresgegegevens. U kunt het totaalbedrag overmaken op bankrekeningnummer 543793958 t.n.v. Womama Uitgeverij te Den Haag o.v.v. . Zodra het bedrag bij ons binnen is sturen wij u de klok(ken) toe. Bestelt u drie of meer klokken dan is het mogelijk om korting te krijgen.Binnenkort in onze shop verkrijgbaar

Het Friko & De Wit Lunchblad
Met dit lunchblad wordt iedere kantinemaaltijd een feest. Het draagoppervlak dat 40% groter is dan het standaard lunchblad stelt je net in staat die derde frikandel of dat extra toetje op te laden. Door de omvang is het blad ook moeilijk neer te zetten bij de kantinekassa, zodat het verzoek 'kan jij even voorschieten', volledig gerechtvaardigd is.


De Friko & De Wit Koffiemok
Met deze mok is Friko altijd binnen handbereik. Misstaat op geen enkel bureau. Vervaardigd van speciaal thermo-isolerend materiaal voorkomt deze mok dat de koffie tijdens kantooruren snel afkoelt (minder verstandig bij Mokken en Koffiedrinkdagrecord).